Puppycursus 4 juli

De puppycursus bij Spin en Kwispel geeft jou en je pup een goede start samen! Je leert spelenderwijs je pup kennen, of het nu je eerste hond is of dat je al een ervaren hondeneigenaar bent. Pups zijn welkom vanaf 8 weken (mits ze op schema liggen met het enten). De hele familie is welkom op de cursus, en in deze 10 lessen krijg je actuele theorie en een aantal handige basisoefeningen die je een hondenleven lang kan gebruiken!

GEZELLIGE SFEER

Geen prestatiedruk! Iedereen, en iedere hond, leert op zijn of haar tempo. Wij werken met kleine groepjes van maximaal 6 pups waardoor iedereen ook voldoende ruimte krijgt om vragen te stellen en aandacht te krijgen.

GRATIS PUPPYPAKKET

Een leuk puppypakket inclusief het boek ‘Een kwispelende start’.

OVERDEKT TRAINEN

Er is een binnen locatie. Dus met regen of kou staan we met de pups binnen. (zolang de maatregelen gelden mogen we alleen buiten staan)

GOEDE SOCIALISATIE

Je komt voor de socialisatie in contact met andere hondeneigenaren om speeldates af te spreken. Wij hebben ook speciale app groepjes om met nóg meer eigenaren in contact te komen.

OPGELEIDE INSTRUCTEURS

Onze instructeurs hebben opleidingen/bijscholingen en/of trainingen gevolgd waardoor ze jullie van de meest up 2 date kennis over honden kunnen leren.

 

Wil je meer informatie over puppycursussen? Kijk dan op bij het kopje Puppycursus of bel 0628893011
Inschrijven! 

Urenschema

New Day

Datum

jul 04 2020
Expired!

Tijd

12:00 - 01:00

Kosten

10 lessen 124,-

Locatie

Jumper Amersfoort
Categorie
Joyce Visser

Organisator

Joyce Visser
Email
info@spinenkwispel.nl