Voor sommige problemen is er gedragstherapie nodig.

Gedragstherapie

Soms zit je met je handen in het haar. Je hebt het idee dat je geen controle hebt over je hond, dat je niet weet wat je doen moet en ook geen uitzocht tot verbetering ziet. Denk bijvoorbeeld aan uitvallen naar andere honden of mensen, angst, niet alleen kunnen zijn, najagen, slopen enzovoorts.

Bij deze problemen kan het verstandig zijn om gedragstherapie in te zetten. De hond wordt dan in zijn eigen omgeving geobserveerd zodat we naar de oorzaak van het probleem kunnen gaan zoeken. Aan de hand hiervan zetten we een plan op om het probleem op te lossen.

Je kunt een gedragstherapie consult aanvragen via het inschrijfformulier en daar in uw probleem voorleggen. We komen in de meeste gevallen eerst bij jou thuis langs waarbij het gehele gezin aanwezig is en daarna begint er een gerichte training op maat. We zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Hondenspecialisten. 

Omgeving Nijkerkerveen, Nijkerk, Leusden, Amersfoort, Achterveld en omg.

Let op: Bij het niet afspreken van het follow up consult binnen 6 weken na het eerste consult vervalt deze mogelijkheid. Houdt jouw therapeut op de hoogte van de vorderingen of tegenslagen in de training.  Vervolg prive-lessen na jouw gedragstherapie kosten 40,- per uur

Therapie pakket €115,-

– Consult aan huis
– Gedragsrapport/ behandelplan wat per mail wordt opgestuurd
– Kosteloze beantwoording van vragen (telefonisch of per mail)
– Een follow up consult aan huis of een af te spreken les bij een groepstraining binnen 4 weken na het gedragsconsult*
– 10% korting op workshops of lezingen die door Spin & Kwispel worden gegeven (dit is niet mogelijk bij gast instructeurs)6 maanden na het eerste consult.

Reiskosten Boven de 15 km reisafstand (heen+terug) vanaf Nijkerkerveen (3864 LD) dan zijn de reiskosten € 0,30 per km.


KAT-HOND pakket 150,-

In samenwerking met Analyze Cat hebben we een speciaal pakket voor combinatie Hond-Kat problemen. Hierbij komen Claudia van der Linden en Renée Noor samen bij u thuis langs voor een geschikt advies op maat voor uw hond & kat.

Denk aan bijvoorbeeld de volgende problemen:

– De hond rent achter de kat aan
– De kat is bang voor de hond en komt niet in de kamer
– De hond is bang voor de kat
– De kat plast in huis sinds de hond er is

Tevens maken wij een samengevoegd verslag na het huisbezoek.

Reiskosten: 21 cent per km buiten Amersfoort/Leusden