Treibball & Hoopers

De leukste hondentraining van omg Amersfoort!

In de workshops behandelen we de beginselen van de hondensport en zijn we vooral lekker bezig met de honden!

Hoopers

Cursus 4 weken vanaf 9 mrt 
Vervolgers 10:00-11:00
Starters 11:00-12:00
€50,- per hond 

Treibball

Op aanvraag
12,50 per hond 

 

18,- per half uur prive les

5x 45 min voor 130,- prive

 Treibballen groot en klein zijn ook bij ons verkrijgbaar voor €17,50 in verschillende kleuren

Inhoud van de cursus

Deze sport is door Jan Nijboer bedacht, met als doel de honden op een speelse manier te laten werken. In Duitsland en Zwitserland is het al uitgegroeid tot een populaire sport

In Nederland is het een nog vrij onbekende sport, maar hier komt nu snel verandering in. Dit mede doordat het een zeer toegankelijke sport is voor alle honden. Ook is Treibball is geen belastende sport, en daarom ook geschikt voor jonge honden, oude honden en honden met een beperking.
Zowel groot als klein, als jong en oud beleeft hier plezier aan. Zeker als je een hond hebt die het leuk vindt om samen iets te doen.

In deze workshop/cursus gaan we jullie leren hoe je de hond kunt trainen tot het sturen en duwen van de bal. We behandelen verschillende commando's en situaties. Elke hond kan dit leren, dus ook niet honden die niet gefokt zijn om te drijven!

Alle workshops kunnen ook op locatie worden gegeven in overleg met 6 deelnemers.

Hoopers

 

Hoopers is een leuke, nieuwe laag belastende hondensport. Deze sport is geschikt voor elke hond en elke handler voor jong en oud!

De oefeningen worden op een positieve wijze aangeleerd waarbij we de honden mentaal en fysiek uitdagen. Het is de bedoeling dat de hond zelfstandig een parcours kan afleggen, wat bestaat uit hoopers, tunnels en tonnen, op stem en lichaamsaanwijzingen van de eigenaar die op 1 plek blijft staan en dus niet mee hoeft te rennen in het parcours.

 

 

treibball

luna treibball