Speuren

Speuren in kleine groepjes met 2 instructeurs op verschillende locaties rondom Leusden en Amersfoort

Hoe werkt het?
– U schrijft zich via het formulier;
– U krijgt dan een bevestiging per mail en een factuur toegezonden binnen 4 dagen (zo niet dan even contact opnemen svp);
– De factuur dient vooraf te worden overgemaakt en dan zien wij u graag op uw uitgekozen cursus.

Individueel Speuren

1/2 uur 1 hond 23 euro
1 uur 1 hond 38 euro
1 uur 2 honden 19,50 hond 
5 rittenkaart 1 hond 1 uur 175 euro


Cursus vanaf 22 jan om 19:30 en 21:00

5 lessen voor 125 euro
Verschillende locaties Amersfoort/Leusden

 

1,5 uur durende les met 2 instructeurs


Speurworkshop op aanvraag

€27,50 per hond

Gebruikt uw hond dus graag zijn neus? Snuffelt hij graag? Wilt u met u hond lekker intensief in de buitenlucht bezig zijn?

Inhoud van de cursus

Je hond zijn wereld bestaat voor een groot deel uit geur, en hier kan je dus ontzettend veel leuke dingen mee doen zoals praktijkspeuren. Hierbij is het de bedoeling dat de hond het spoor van een ‘slachtoffer’ loopt tot aan de plek waar deze zich bevind. Ook voor honden die nog nooit gespeurd hebben is dit een super leuke uitdaging! En het leuke is: ALLE HONDEN KUNNEN DIT!

Speurplezier wordt geboden in Leusden en Amersfoort. Iedere hond, jong en oud, dapper of onzeker, kan mee doen met deze lessen. We gaan met een groepje van maximaal 4 honden aangelijnd aan de slag met speuren in de woonwijken en omgeving in de donkere wintermaanden en in de verlichte maanden zal dit ook in de natuurgebieden zijn.

Tijdens de lessen maak je kennis met diverse speur- en zoekmogelijkheden. De neus staat bij deze lessen immers centraal!

De les duurt ca. 1,5 uur per keer. Houdt rekening met eventuele uitloop.

 

Om het overzicht te bewaken is er ruimte voor maximaal 4 honden in de groep. Natuurlijk mag je met het hele gezin meekomen voor deze lessen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd! Houdt de inschrijving voor een data op de site in de gaten, vol=vol. 

speuren