De leukste hondentraining van omg Amersfoort!

In de workshops behandelen we de beginselen van de hondensport en zijn we vooral lekker bezig met de honden!


Dogdance

Cursus om de week 5x vanaf 22 jan 2020 
Beginners 16:00-17:00 
Binnenlocatie Jumper Amersfoort
€60,- per hond 


Treibball

Op aanvraag mogelijk
18,- per half uur prive les

5x 45 min voor 135,- prive

 Treibballen groot en klein zijn ook bij ons verkrijgbaar voor €17,50 in verschillende kleuren

Inhoud van de cursus

Treibball

Deze sport is door Jan Nijboer bedacht, met als doel de honden op een speelse manier te laten werken. In Duitsland en Zwitserland is het al uitgegroeid tot een populaire sport

In Nederland is het een nog vrij onbekende sport, maar hier komt nu snel verandering in. Dit mede doordat het een zeer toegankelijke sport is voor alle honden. Ook is Treibball is geen belastende sport, en daarom ook geschikt voor jonge honden, oude honden en honden met een beperking.
Zowel groot als klein, als jong en oud beleeft hier plezier aan. Zeker als je een hond hebt die het leuk vindt om samen iets te doen.

In deze workshop/cursus gaan we jullie leren hoe je de hond kunt trainen tot het sturen en duwen van de bal. We behandelen verschillende commando’s en situaties. Elke hond kan dit leren, dus ook niet honden die niet gefokt zijn om te drijven!
Alle workshops kunnen ook op locatie worden gegeven in overleg met 6 deelnemers.

Dogdance

Dogdance is een creatieve hondensport waarbij er geen vastgestelde oefeningen zijn, alle bedenkbare dansvormen zijn mogelijk mits het geen gevaar voor mens en dier vormt. Je hoeft hier dus niet lenig met een grote conditie of behendig voor te zijn, voor iedereen is deze sport mogelijk! Het is een ideale manier om met jouw hond een leuke band op te bouwen en een uurtje lekker bezig te zijn met verschillende leuke oefeningen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een rondje om de hond zijn as, een buiging waar bij de hond zijn voorpoten naar benden zet of een slalom door de benen van de eigenaar! Alles is mogelijk! Je hoeft dus niet écht te dansen! 
Lijkt jou dit leuk? Schrijf je in! We hebben maar maximaal 6 plekjes.

 

 

 

treibball

luna treibball