Datum

mei 28 2022

Tijd

12:30 - 14:00

Kosten

€ 45.00

Behendigheid parcours verkennen workshop door Kelly van Son 28 mei

Speciaal voor  klanten van Spin & Kwispel komt Kelly van Son uit het mooie Heiloo deze kant op. Kelly is naast dat ze gediplomeerd kynologisch instructeur is ook eigenaar geweest van haar eigen hondenschool. Met haar eigen border collies beoefent ze al jaren deze sport op wedstrijdniveau.

De workshop duurt 1,5 uur waarbij je een half uurtje eerder aanwezig dient te zijn voor het helpen opbouwen bij de tweede workshop wordt er geholpen met afbouwen dus houd rekening met een kwartiertje uitloop.

 

Workshop parcours verkennen

Een agility parcours bestaat uit een serie toestellen die je op volgorde loopt. Een agility parcours bestaat uit een serie toestellen die je op volgorde loopt. In een parcours loop je nooit altijd aan één kant van de hond, maar moet je soms wisselen om je hond op een andere lijn te krijgen. Daarnaast loop je een parcours niet van nummer 1, naar 2 en 3 etc, maar loop je op ‘lijnen van de hond’. Dit houdt in dat je op de grond een lijn zou kunnen trekken van de meest optimale route die je hond kan lopen. De uitdaging van de sport zit hem in hoe je je hond het beste op die lijn kan krijgen en leren zien wat die optimale lijn dan precies is.
In deze workshop leer je hoe je een parcours moet verkennen, zodat je leert hoe je die optimale lijn leert zien en waar jij moet zijn om je hond op die lijn door het parcours te sturen. We verkennen steeds een stukje van het parcours, waarna we die gaan lopen. Aan het eind proberen we of het hele parcours gelopen kan worden.

Niveau: honden dienen alle toestellen te beheersen

Inschrijven

behendigheid 12:30
Available Tickets: 5
Het behendigheid 12:30 ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.