Over Hondenschool Spin & Kwispel

Bij Spin & Kwispel is iedereen welkom en leren we jou je hond zijn lichaamstaal. 

Er wordt uitsluitend gewerkt met gediplomeerde, zeer bekwame en vrolijke instructeurs met uitgebreide kennis, ervaring en passie voor het vak. We bieden voor elk wat wils! Van puppycursus tot behendigheid.

Het belangrijkste doel van de hondentrainingen is dat jij je hond leert begrijpen op een zo leuk mogelijke manier.

Wij reiken je de juiste handvatten spelenderwijs aan, zodat jij je hond van alles kunt aanleren en zijn gedrag kunt beïnvloeden. Hierdoor kunnen jij en je hond samen nog veel (meer) plezier beleven.

Omdat het welzijn van uw dier bij ons hoog in het vaandel ligt hebben wij het dierenwelzijnskeurmerk van Martin Gaus. Naast dit keurmerk staat Renée (de eigenaresse) ook aangesloten als gedragstherapeute voor honden bij de Nederlandse Vereniging van Hondenspecialisten en zijn we allemaal gediplomeerd en bijgeschoold. Ook omdat we dit natuurlijk gewoon ontzettend leuk vinden om op ons vakgebied helemaal up 2 date te zijn! 

Elke hond! Verdient het te groeien!

Daarom bieden we bij Spin & Kwispel cursussen voor jong en oud! 

Puppycursus

De beste start voor je pup met onze puppycursus. Er is veel afwisseling en ruimte voor al jouw vragen. We trainen uitsluitend positief en leren jouw pup op basis van beloning en vertrouwen de basisgehoorzaamheid.

Puber/vervolg

Is jouw hond al iets ouder of wil je doorlessen na de puppycursus? Met de Puber/vervolg cursussen zit je dan goed! Tijdens deze lessen wordt de basisgehoorzaamheid verder uitgebouwd.

sport & Fun

Spin & Kwispel bied diverse hondensporten aan. Denk aan treibbal, behendigheid, speuren en nog veel meer. Het doel is altijd plezier met je hond! Soms in een losse les, soms in een volledige cursus.

Gedragstherapie of priveles

Soms wil je liever alleen lessen of loop je tegen specifieke problemen aan? Spin & Kwispel biedt ook gedragstherapie of privelessen voor als je graag prive geholpen wil worden.