Over Hondenschool Spin & Kwispel

Bij Spin & Kwispel is iedereen welkom en leren we jou je hond zijn  lichaamstaal.

Er wordt uitsluitend gewerkt met gediplomeerde, zeer bekwame en vrolijke instructeurs met uitgebreide kennis, ervaring en passie voor het vak. We bieden voor elk wat wils! Van puppycursus tot behendigheid.

Het belangrijkste doel van de hondentrainingen is dat jij je hond leert begrijpen op een zo leuk mogelijke manier. 

Wij reiken je de juiste handvatten spelenderwijs aan, zodat jij je hond van alles kunt aanleren en zijn gedrag kunt beïnvloeden. Hierdoor kunnen jij en je hond samen nog veel (meer) plezier beleven.

Ja ik wil... meer plezier met mijn hond beleven!

Voor iedere hond een geschikte cursus:

Bij Spin & Kwispel is er een uitgebreid aanbod aan cursussen voor jong en oud. Van puppycursus tot gevorderdenlessen en allerlei leuke honden sporten en lessen.

Puppycursus

De beste start voor je pup met onze puppycursus. Er is veel afwisseling en ruimte voor al jouw vragen. We trainen uitsluitend positief en leren jouw pup op basis van beloning en vertrouwen de basisgehoorzaamheid.

Puber/vervolg

Is jouw hond al iets ouder of wil je doorlessen na de puppycursus? Met de Puber/vervolg cursussen zit je dan goed! Tijdens deze lessen wordt de basisgehoorzaamheid verder uitgebouwd.

sport & Fun

Spin & Kwispel bied diverse hondensporten aan. Denk aan treibbal, behendigheid, speuren en nog veel meer. Het doel is altijd plezier met je hond! Soms in een losse les, soms in een volledige cursus.

Gedragstherapie of priveles

Soms wil je liever alleen lessen of loop je tegen specifieke problemen aan? Spin & Kwispel biedt ook gedragstherapie of privelessen voor als je graag prive geholpen wil worden.