OP AANVRAAG IN LEUSDEN, NIJKERKERVEEN, ,Nijkerk, ACHTERVELD, AMERSFOORT EN OMGEVING

De privé-lessen zijn voor de eigenaren die niet in de groepslessen kunnen/willen. Deze kan bij u thuis of op locatie gegeven worden. Voor gedragsproblemen bieden wij  gedragstherapie aan. 

Ook leuk om een priveles cadeau te geven!

Denk aan:
Prive-cursus met uw puppy of puber bij u thuis of op andere locatie,
Prive-les met een geadopteerde hond, 
Prive-les Treibball, dogfrisbee of andere sport, 
Prive-les wanden zonder trekken
Prive-les op bijzondere locaties zoals bijv. winkelcentrum/bos
Prive-les met kinderen, 
Prive-les met spelletjes/trucs, 
Prive-les sporten met de hond

Voor jonge honden hebben we een speciaal puppycoach/ pubercoach pakket : Voor pups inclusief puppypakket en ons boek “Een kwispelende start”, de mogelijkheid tot het meespelen bij de speelkwartiertjes en 24 uur de mogelijkheid om vragen te stellen. Leuk om op verschillende locaties waar we afspreken waarbij we starten bij u thuis. Tevens beschikken wij over vele handige filmpjes waartoe je online toegang krijgt met informatie en oefeningen. 

Aanbieding: 5 lessen voor 195,- excl reiskosten 25 cnt per km.
De eerste les is 60 min daarna 4 van 45min. 


* deze lessen dienen binnen 6 maanden opgemaakt te worden en kunnen niet worden ingezet bij gedragsproblemen of worden gerestitueerd. 

Losse lessen kunnen ook, hiervoor zijn de kosten 45,- per 45 min excl reiskosten. 

Regelmatig wordt ons gevraagd of we de honden ook wat kunnen leren als we ze meenemen. De groepsuitlaat is hiervoor niet geschikt. Wat kunnen we dan wel bieden? Een op een training in een afgesloten stuk weiland. Dit is geschikt voor honden die bijvoorbeeld: 
– niet mee kunnen met de groep
– puppies – honden die niet los kunnen in het bos 
– honden met veel werkdrift en langer alleen moeten zijn 

Je kunt zelf aangeven welke oefeningen getraind wensen te worden. 


Puppytest voor fokkers

Als fokker wil je natuurlijk dat jouw pups zo goed mogelijk terecht komen. Aan de hand van een puppytest kun je door ons als hondenspecialist de karakters van de pups laten beoordelen. Op een leeftijd van 7 weken komen we bij u thuis langs. De pup is dan oud genoeg om om te kunnen gaan met de prikkels uit de test. Hij zit dan tussen zijn inprentingsfase en socialisatiefase in. Er wordt getest op het aangeboren gedrag en niet het eventueel al aangeleerde gedrag. De pups worden getest op oa sociaal gedrag, binding en volgzaamheid. 

Karakterprofiel van de pup

Aan het einde van de test komt er een bepaalde score uit die wijst op een aanleg voor bijvoorbeeld een hoge werklust. Belangrijk dat zo’n hondje dan bij eigenaren komt die wat met deze werklust gaan doen. Zo voorkom je dat ze na een jaar wellicht weer terug komen omdat hier niets mee gedaan is en hij wel heel vervelend werd. 

De score vatten we in een korte brief samen zodat u deze mee kunt geven aan de nieuwe eigenaren. 

Renée heeft meerdere diiploma’s behaald op het gebied van het afnemen van (puppy)testen. 

Kosten: 15 euro per pup + 25 cnt km vanaf 3864LD 
Bij nesten kleiner van 5 pups of minder zijn de kosten 90 euro excl reiskosten. Organiseer een reuniedag met 
nestgenootjes. 

Afhankelijk van de leeftijd en het ras kunnen we een leuke workshop voor jullie organiseren. Denk bijvoorbeeld aan een workshop hondentrucs, detectie, spelletjes, parcoursje of wat anders leuks! 

Meer weten?