Vervolgcursussen

Het leukste vervolg na de puppycursus!

Of je hond nu een puber is of al volwassen. Uitgeleert raak je nooit! Voor iedere leeftijd bieden we een leuke vervolgcursus. Je kan na de puppycursus bijvoorbeeld doorstromen naar de pubercursus. Wil je liever even geen gehoorzaamheid maar gewoon even ongedwongen plezier? Volg dan de Sport & Spel! Wekelijks bezig zijn met je hond bevorderd je band en komt dus altijd de opvoeding ten goede. 

Inschrijven voor een van de lessen kan heel makkelijk via ons inschrijfformulier. Je krijgt dan een bevestigingsmail. Zodra je betaling is ontvangen is je plek gereserveerd en zien we je jou tijdens de eerste les! Heb je vragen? Bel of mail gerust.

Aanbod vervolgcursussen

Bij alle cursussen geldt dat er maximaal 6 honden in de groep zitten en je je eigen instructeur hebt. We trainen positief, alle lessen zijn zo ingericht met als doel om de band met jou en je hond te versterken op basis van vertrouwen en plezier. 

Pubercursus 

Deze cursus, bestaande uit 10 lessen, is voor de doorstromers vanuit de puppycursus of voor iedereen die de basisoefeningen kent. Mocht je bijvoorbeeld een hond uit het asiel hebben en geen eerdere cursus hebben gehad kan je eerst bij ons een priveles nemen en later in deze cursus meedoen.

Hier herhalen we alle oefeningen uit de puppycursus en breiden deze uit. Ook leer je een aantal nieuwe oefeningen zoals de ” plaats op afstand”.

Hierin kunnen ook andere oefeningen en andere leuke bezigheden met de hond behandeld worden die je zelf bijvoorbeeld graag wilt leren. 

– Alle honden welkom na enige basis kennis van onze of andere puppycursus
– incl. bos of strandles + examen (bosles mag helaas nog niet wegens de corona maatregelen)

Startdata duolessen:  

14 april en 21 april 14:00-15:00
Dit zijn 2 lessen waarin aandacht geschonken wordt aan de puberteit en de paar belangrijkste oefeningen waar je mee aan de slag wilt gaan.
Locatie: Asschatterweg 233 Leusden
Kosten: 52,80
Instructeur: Chantal Quist

Losse plekjes op: 
16 april 16:30 – 17:00
19 april 18:30 – 19:00
19 april 19:30 – 20:00
Locatie Leusbroekerweg 18 Leusden.
Kosten: 26,40 per les
Instructeur Romy van Beek

31 mei 18:00-20:00 
Dit zijn 5 lessen van 30 min samen met een andere eigenaar met baas. Mochten de regels weer versoepeld worden voegen we deze duo’s samen. Deze lessen zijn op een weiland in Soest op het 2e Heezerlaantje 4.
Kosten: 135,-
Instructeur: Romy van BeekSport & Spel €69,-

In deze cursus van 5 lessen ben je samen met uw hond recreatief bezig. Er is geen trainingsdoel, behalve plezier, of een examen naderhand. Je gaat gewoon een paar weken aan de slag met je hond in diverse facetten van hondensporten. Dit is bijzonder geschikt voor als je even wat leuks wil doen met je hond maar geen sportambities hebt, of juist wil ontdekken waar je jouw hond nu echt een plezier mee doet alvorens je een hondensport gaat kiezen.

Door middel van oefeningen, theorie en sport/spel zullen we er weer een gezellig maar leerzaam uur van maken!

Hondensporten waar we bijvoorbeeld gedeelten uit halen zijn: behendigheid, hoopers, speuren, hersenwerk, doggydance, treibball, dogfrisbee en jacht.

– Alle honden welkom na de puppy/puber cursus
– Kennismaken met leuke hondensporten/spelletjes

Startdata:

  • Onder het kopje sporten&fun kun je onze funcursussen vinden die we op dit moment gepland hebbenn. Zie Buitenfun hieronder. 


Gevorderden (vervolg 3,4,5 ect) €132,-

Net als de andere cursussen is dit altijd een gezellige leuke cursus van 10 lessen! Het verschil met de Sport & Spel cursus, die voornamelijk bestaat uit fun-oefeningen is dat deze cursus meer gericht is op het perfectioneren van moeilijke oefeningen en het appél lopen. Denk aan: volgen, vooruitsturen en blijven wachten in moeilijkere situaties.

– Veel ruimte voor maatwerk
– Mogelijkheid om met jouw ‘vaste’ groepje door te lessen
– Les op jouw niveau

Startdata:


Buitenfun €69,-

Bij deze cursus van 5 lessen ben je samen met je hond recreatief bezig op mooie buitenlocaties. We combineren hondensporten met de prachtige natuur. Denk bijvoorbeeld aan oefeningen van de dogfrisbee, doggydance, behendigheid, speuren, jacht etc (afhankelijk van de locatie en het weer). De honden dienen los te kunnen lopen want we gaan natuurlijk ook genieten van een kleine wandeling door de mooie omgevingen!

– Trainen in de natuur
– Training gecombineerd met spel

Startdata:


Ik wil mee doen met een vervolgcursus