Benchverhuur & Speel-o-theek

Iedere week een nieuw speeltje?

Hersenwerkjes, hondenpuzzels, hondenspelletjes…. de winkels hebben er tegenwoordig altijd wel een paar!Dat neemt niet weg dat de aanschaf van een puzzel vrij hoog is als jouw hond het spelletje snel door heeft. Dan is de uitdaging weg en verdwijnt de puzzel in de kast…

Daarom zijn wij een Speel-o-theek met deze spelletjes begonnen. Voor iedereen uit de omgeving Leusden, Amersfoort, Woudenberg, Achterveld… kom gerust even langs om een leuke puzzel op te halen.Doordat de puzzels ervoor zorgen dat uw hond gaat nadenken staat een kwartiertje spelen als snel gelijk aan een uur wandelen met de hond.Je kunt jouw hond uitdagen door het spelletje steeds iets lastiger te maken…

Dit is dus zeker geschikt voor de jonge honden maar ook voor de senioren of geblesseerde honden!

Daarnaast kan je ook een bench huren, mocht je er tijdelijk een nodig hebben. We hebben benches in vrijwel alle geschikte hondenmaten. Ook hebben we puppyrennen beschikbaar.

Een greep uit ons spelletjes aanbod:

Is er een spelletje die jij zoekt en hier niet tussen staat? Neem dan contact op, wellicht kunnen we deze aan ons assortiment toevoegen.

Tarieven

Spelletjes:

€ 4,50 per week
€ 25,- borg*

Benches (alle maten): 

€ 7,50 per week
€ 40,- borg*

Puppyrennen:

€ 7,50 per week
€ 80,- borg*

*Indien materiaal beschadigd terug komt is Spin & Kwispel gerechtigd om de borg in te houden verschuldigd, dit ter beoordeling van Spin & Kwispel. De materialen dienen schoon en onbeschadigd terug gebracht te worden.