Hondenuitlaatservice Amersfoort, Leusden e.o.

Jouw hond ook lekker en goed uitgelaten als het je even niet uitkomt.

Tijdens een gezellige groepswandeling of in een privewandeling komt jouw hond volledig aan zijn of haar trekken. We laten honden uit in de regio Leusden en in sommige delen van Amersfoort. We werken met een handig online boekingsprogramma. Jij ontvangt van ons een inlogcode en dan kan jij zelf je wandelingen inplannen! Super handig!

Over onze uitlaatservice

Je hond is je belangrijkste bezit, die geef je niet zomaar aan iemand mee! Daarom zorgen we bij Spin & Kwispel ervoor dat jij je hond met een veilig gevoel met ons mee kan geven. Dit doen we door onderandere door:

Hondvriendelijk

Wij werken hondvriendelijk. Net als op de hondenschool, gaan wij op een positieve wijze met de honden om. De honden worden in een bus opgehaald en de groep bestaat uit gemiddeld 8-10 honden.

Verantwoordelijk & Veilig

Alle honden dienen jaarlijks geënt of getiterd te zijn, zijn sociaal naar mens en dier en dienen los te kunnen lopen. De bus is speciaal ingericht om de honden apart van elkaar te vervoeren. Ook bevat de bus een ventilatiesysteem die ook aan blijft staan als de bus stil staat. 

Goed opgeleid

Wij bezitten verschillende diploma’s in de hondensector en zijn een opleidingsbedrijf. Ook niet onbelangrijk, we kunnen EHBO toepassen bij de hond en geven hier zelf workshops in. Er lopen vaak stagiaires van een dierverzorgings opleiding mee.

Unieke wandelgebieden

We wandelen ca. een uur in een losloopgebied, zoals het bos bij Austerlitz, Nimmendor, Soesterduinen, Kozakkenput etc. Voor de Kozakken put en Franse put hebben we een vergunning. Met extreem weer passen we de wandelingen aan.

Tarieven & Informatie

Loopse/zieke honden kunnen niet mee met de uitlaatservice, geef dit op tijd aan zodat we naar een passende oplossing kunnen zoeken. De hond dient behandeld te worden tegen vlooien, teken en wormen. Daarnaast is de jaarlijkse enting en de kennelhoest neusdruppel enting ook verplicht.

 Maandkaart is van de 1e dag van de maand t/m de laatste dag van de maand.  Voor de 23 ste van de maand veranderingen opgeven voor volgende maand en er geldt 1 maand opzegtermijn.

Prijzen 2022

GROEPSWANDELINGEN FLEX

Losse wandeling per keer: €18,-
10-rittenkaart: €177,-
*De 10-rittenkaart is maximaal 180 dagen geldig. 

PRIVEWANDELING

Wandeling van max. 20 minuten: €18,-
Wandeling van max. 40 minuten: €35,-
Wandeling van max. 60 minuten: €45,-

GROEPSWANDELING MAANDABBONEMENT

1-2x per week, per wandeling: €16,50
3-5x per week, per wandeling: €16,-

IK HEB MEERDERE HONDEN

Bij een vast maandabonnement krijgt de 2e hond op hetzelfde adres 10% korting. 

Ja! Mijn hond mag met jullie mee!